Yori

za 18 okt ’25 20:00
Kleine Zaal
za 18 okt ’25
20:00
Tickets
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Naast dat Yori Swart een bekend gezicht is als gitarist en zangeres in Ilse DeLanges band, maakt ze met haar zelfgeschreven indiepop en covers een solocarrière vol persoonlijke en krachtige nummers. 

De afgelopen jaren schreef Yori naast haar eigen muziek ook voor artiesten als Roxeanne Hazes, Bente, Maan en Meau, en trad ze op als gitarist en zangeres in de band van Ilse DeLange.

In het verleden won Yori bovendien prijzen als de Grote Prijs Van Nederland, de Amsterdamse Popprijs en de Sena Pop NL Award. Afgelopen jaar kreeg ze Veronica’s Oorkonde voor haar single ‘Jumping Jack Flash’ die in de zomer van 2023 uitkwam.

Yori Swart, beter bekend als Yori, maakt indiepopmuziek met een folkrandje. In 2021 werd ze bekend met 'Mine', een duet met Niels Geusebroek dat bijna 3 miljoen streams op Spotify opleverde. Haar EP ‘Wanna Be So High’ kwam in november 2023 uit, gevolgd door een tour door het Nederlandse clubcircuit. In september verscheen haar nieuwe single ‘Don’t Keep Me Waiting’. 

Website: Yori