Laura Evans

What I'm Made Of
di 19 nov ’24 20:00
Kleine Zaal
di 19 nov ’24
20:00
Tickets via Ticketmaster

Laura Evans, de in 'The Valleys' geboren zangeres uit Wales, is een artieste die zich onderscheidt door haar moeiteloze mix van blues, rock & soul. 

Haar laatste albumreleases hebben nu meer dan 2 miljoen streams op Spotify verzameld en krijgen voortdurende support van radio-dj Cerys Mathews op BBC Radio 2 en BBC Radio Wales.

Classic Rock Magazine vergelijkt haar met een Stevie Nicks die jamt met Blackberry Smoke, met hinten van americana, pop en bluesy rock-'n-roll.

Over de nieuwe single (What I'm Made Of) zei Laura: “Ik heb dit nummer vorig jaar samen met mijn partner Rich geschreven en ik wist dat dit het nummer moest worden om een nieuw tijdperk in te luiden, omdat ik er zo enthousiast over was. Geïnspireerd door de bemoedigende woorden van mijn moeder toen ik een kind was, 'Laat ze zien waar je van gemaakt bent', een mantra dat ik nu volledig omarm.

Dit nummer is meer een boodschap van empowerment aan mezelf dan iets anders, een vrouw zijn in de muziekindustrie heeft zijn ups en downs en ik moet mezelf eraan herinneren om trouw te blijven aan mezelf en de kunst en muziek te maken die ik wil maken."

Website: Laura Evans