BREL

door Olivier Laurent
Live2000
zo 29 dec ’24 19:30 - 21:00
Kleine Zaal
zo 29 dec ’24
19:30 - 21:00
Tickets
  • Toegangsprijs exclusief drankje. Servicekosten € 2,60 per ticket en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

“Olivier Laurent is een sensatie. Hij imiteert niet Jacques Brel, hij is een ware reïncarnatie!”  - Frans dagblad Le Figaro

Bij dit concert zijn er zitplaatsen.

Tijdens een unieke tour brengt Olivier Laurent de illustere Belgische zanger met een intieme hommage tot leven. Geniet van wereldberoemde chansons in de stijl van Brel: prachtig, intens en persoonlijk.

Na een indrukwekkende tournee door Nederland in 2023, gevolgd door een internationale tour in onder meer Parijs, New York, Montréal, Brussel en Beiroet, komt Olivier Laurent dit najaar weer naar de Nederlandse zalen. Overal ter wereld weet Laurent het publiek te ontroeren. Zijn indrukwekkende eerbetoon aan de icoon van het Franse chanson, wiens ‘Ne me quitte pas’ in meer dan 1400 verschillende versies is opgenomen, vormt de basis voor een mooie avond uit!

Live2000 Festival

Dit concert is onderdeel van het Live2000 Festival. Bestel voor € 99 een festivalpasse-partout, daarmee krijg je toegang tot alle 7 concerten in de PHIL.

Bestel festivalpasse-partout

Bekijk hele programma