Kerst met Fuse

do 26 dec ’24 15:00 - 16:00
Kleine Zaal
do 26 dec ’24
15:00 - 16:00
Tickets

Een kerstconcert in handen van de sfeermakers van Fuse? Dat belooft een sprankelend muzikaal avontuur te worden!

Met hun kenmerkende geluid en originele bezetting weet dit zestal als geen ander een nieuw geluid te geven aan geliefde klassiekers, terwijl de jingle-bells zeker in de vioolkoffer worden meegenomen is ons beloofd. Met drie december-jarigen en zelfs een kerstkind in het gezelschap zit de decembersfeer diep in het muzikale DNA van de groep.

Op een kerstfeest van Fuse zal de platenkast gevuld zijn met muziek van Tsjaikovski en Louis Armstrong tot Maurice Ravel en Joni Mitchell. Tijdens de concert komen de eindejaarsverhalen van de zes muzikanten tot leven. Een perfect recept voor een megamuzikale en onbezorgde wintermiddag.

Fuse
De Amsterdamse formatie Fuse, winnaars van de Edison Klassiek Publieksprijs, brak voor het grote publiek door als “die verrukkelijke huisband van Podium Witteman” (De Groene) waarvoor ze momenteel aan hun 10e seizoen bezig zijn.

Afgelopen jaar gaf Fuse onder meer concerten in Londen, Parijs en Hamburg, waren ze te zien op het Prinsengrachtconcert en werden geselecteerd voor de gezaghebbende showcasefestivals Eurosonic in Groningen en SXSW in Amerika. In 2024 verscheen hun vierde album “Mikrokosmos”, waarvoor Fuse samenwerkte met twaalf internationale componisten.

Website: Fuse