Ma'MaQueen

PHIL Pride

Met Ma'MaQueen en Miss Cartier
Gratis eerste editie
za 14 sep ’24 20:30 - 22:20
Kleine Zaal
za 14 sep ’24
20:30 - 22:20
Pauze 21:15
Uitverkocht

PHIL Haarlem presenteert met trots de allereerste editie van PHIL Pride. Bereid je voor op een onvergetelijke avond met als thema de invloed van de queergemeenschap op de muziekindustrie, verzorgd door de dragqueens Ma'MaQueen en Miss Cartier in onze intieme Kleine Zaal.

In samenwerking met The Diverse Agency is er speciaal voor PHIL Haarlem een uniek programma ontwikkeld, over het belang van de queergemeenschap in de muziekgeschiedenis in combinatie met live muziek in de intieme setting van onze Kleine Zaal.   

Ma'MaQueen vertelt gedurende de avond over de invloed van de queercommunity in de muziekwereld. Laat je meeslepen door haar verhalen en inzichten, en ontdek hoe de muziek van vandaag niet hetzelfde zou zijn zonder de queergemeenschap. Miss Cartier zingt liedjes van bekende queerartiesten, verpakt in een jazzy jasje. 

Let op: voor dit gratis evenement dien je een ticket te reserveren. 

Ma'Ma Queen
Ma'MaQueen is een van de meest bekende dragqueens van Rotterdam. Ze is modeontwerpster en werd in 2020 3e bij het eerste seizoen van tv-programma Drag Race Holland. 

Miss Cartier
Miss Cartier is een live jazzzangeres, burlesk artieste en reality tv-icoon uit de serie 'Like Monica'. Ze is geen doorsnee Parijse jazzzangeres, ze heeft een larger-than-life gevoel voor stijl, een magnetische flair en gevoel voor humor.

The Diverse Agency
The Diverse Agency werkt met toonaangevende LGBTQIA+-iconen, die hun verhalen verspreiden naar een wereldwijd publiek en strategieën met hen ontwikkelen voor een carrière waarin ze kunnen groeien. (Drag)queens, influencers, zangers, acteurs en nog veel meer. 

Website: The Diverse Agency