Ina Forsman (FI)

zo 20 okt ’24 20:00 - 21:30
Kleine Zaal
zo 20 okt ’24
20:00 - 21:30
Tickets via Ticketmaster
  • De kaartverkoop gaat via Ticketmaster. Bij het bestellen van de tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden. Tickets zijn exclusief consumptie. Voor dit concert kan je je tickets niet annuleren.

Authentiek, rauw, krachtig, expressief – Ina’s stem heeft het allemaal. 

Ina Forsman, geboren en getogen in Finland, ontdekte haar liefde voor muziek al op jonge leeftijd. Het duurde niet lang voordat haar passie voor old school soul, blues en jazz zijn weg vond naar haar hart en, iets later, naar haar songwriting. Vandaag de dag staat ze vooral bekend om haar meeslepende zang, soulvolle songs en opwindende podiumprésence.

Met een stem en stijl die moeiteloos een brug slaat tussen soul, blues en jazz heeft Ina Forsman een plekje veroverd in de internationale muziekwereld. 

De discografie van Ina Forsman getuigt van haar veelzijdigheid, met een mix van covers als eerbetoon aan soullegendes zoals Ray Charles, Nina Simone en Aretha Franklin en originele composities die haar evolutie als artiest laten zien. Met meerdere albums onder haar riem, waaronder het veelgeprezen "Ina Forsman - Live" uit 2024, blijft Ina muzikale grenzen verleggen en publiek over de hele wereld boeien.